Menu

Welkom op de website van B&B BesteGoed

Onze Bed & Breakfast is gelegen aan de rand van het oude dorp Amerongen (om de hoek bij Kasteel Amerongen) en heeft een prachtig uitzicht over de dijk en de Amerongse Bovenpolder. Het is een geweldig vertrekpunt voor mooie wandelingen en uitdagende fietstochten. Ook mountainbiken op de mooiste MTB-routes van Nederland behoort tot de mogelijkheden.

De Bed & Breakfast is gelegen naast een originele tabaksschuur uit 1886. Het is één van de 20 tabaksschuren in Amerongen die over zijn gebleven van 300 jaar tabaksteelt op de Utrechtse Heuvelrug en is sinds 1975 een Rijksmonument. De tabaksschuren in Amerongen kenmerken zich door de gepotdekselde houten wanden, zadeldaken met oud Hollandse pannen en een constructie met ankergebinten op gemetselde poeren.

U heeft de beschikking over een vrijstaand tuinhuisje met een heerlijke veranda voorzien van een heater voor de koudere dagen of avonden. Het huisje is voorzien van 2 éénpersoons-slaapbanken beneden, een 2-persoonsbed op de ”vide” (bereikbaar via een smal trappetje/geen stahoogte), toilet, douche, wastafel, TV, wifi, waterkoker, Nespresso-apparaat, mini-koelkast, handdoeken en föhn. Op dit moment zijn er slechts 2 personen (uit één gezin) in onze B&B toegestaan.

s Ochtends serveren wij u met heel veel plezier een zeer uitgebreid ontbijt waarbij wij natuurlijk rekening houden met eventuele dieetwensen. Als het weer het toelaat kunt u het ontbijt op de veranda voor het huisje gebruiken en onderwijl genieten van het prachtige uitzicht.

In Amerongen zijn voldoende mogelijkheden om ’s avonds een lekker hapje te eten. Op dit moment is dit nog wel afhankelijk van de COVID-maatregelen. Op de websites van de restaurants vindt u meer informatie.

Graag tot ziens!

Myra Lith & Theo Deur

Amerongen | Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Perfect startpunt voor prachtige wandeltochten!

Ruime keuze in leuke eetgelegenheden op loopafstand!

Mooie fiets- en mountainbikeroutes!

Een paradijs voor vogelaars!